Handtagsbyte S1

413 SEK

Handtagsbyte på din S1-kniv.

Artikelnr: HS1 Kategori:

Beskrivning

Om handtaget på din S1 kniv förstörts eller skadats på något sätt, har vi möjlighet att reparera din kniv. Från och med nu erbjuder vi möjligheten att montera ett nytt handtag och när det är gjort, slipar vi dessutom upp bladet till nästan ursprunglig form.

Vad ska man göra?
Köp 1 st ”Handtagsbyte S1” från vår webshop och skicka kniven som ett registrerad brev (REK) till oss. Vi tar bort det skadade handtaget och niten och lasergraverar in ett ID på bladet. Därefter skickas bladet  till Japan där ett nytt handtag monteras på tången. Detta sker kring den 15:e varje månad. Reparationen sker samtidigt som vi tillverkar nya S1 knivar. Den reparerade kniv returneras med en standardtransport till oss så, du kan få vänta 3-7 månader innan kniven är tillbaka.

Bakgrunden till detta erbjudande är att vi tror att din Fällkniven kniv ska vara hela ditt liv. Eftersom slidan och handtaget är delar som kommer att slitas ut tidigare än bladet, anser vi att det är ett slöseri med pengar att ”pensionera” en bra kniv bara på grund av ett skadat handtag. Så, samtidigt som du får en renoverad kniv som du kommer att kunna använda i många år till, minskar vi vårt ekologiska fotavtryck genom att agera klimatsmart.

Observera att detta erbjudande inte avser att addera en ny svart yta på bladet.

Kostnad för returfrakt kommer att läggas till i kassan.